Мъжът, който бе уловен от бургазлийка да мастурбира на детска

...
Мъжът, който бе уловен от бургазлийка да мастурбира на детска
Коментари Харесай

Задържаха мастурбиралия на детска площадка

Мъжът, който бе уловен от бургазлийка да мастурбира на детска площадка в ж.к.”Меден рудник”, е задържан преди минути, заяви "Флагман ".

Задържаният е с малко име Тодор, живее в комплекса, а откакто фотографията му бе публикувана в обществените мрежи не е излизал от вкъщи си от боязън да не бъде линчуван. Снощи са получени свидетелски показания на хора, които са го разпознали и през днешния ден Тодор е арестуван. Наложена му е полицейска мярка за 24 часа.

Спешно се търсят други очевидци на извратените му дейности, тъй като има заплаха да мине сред капките на правораздаването, защото до този миг единствено една майка – тази, която го снима и популяризира в обществените мрежи е подготвена да свидетелства.

След като дамата разгласява фотографията и други бургазлийки признаха, че са виждали този мъж да прави мръсотии към детски площадки.

В две от огромните бургаски групи във фейсбук – „ Шофьори Бургас” и „ Мамите на Бургас” тематиката е измежду най-обсъжданите и се оказа, че много хора са засичали извратения бургазлия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР