Мъжът, който бе арестуван в петък, след като собствената му

...
Мъжът, който бе арестуван в петък, след като собствената му
Коментари Харесай

Ето го изрода Яне, изнасилил дъщеря си след 5 години в затвора за същото зверство! Няма да повярвате какво й казал преди да си свали панталоните!

Мъжът, който бе задържан в петък, откакто личната му щерка се е оплакала, че е била изнасилена от него, се изправи пред Темида. Районният съд гледа през вчерашния ден мярката му за неотклонение.

Заседанието се организира при закрити врата.

Момичето твърди, че е изнасилено от Яне Петров, до момента в който спяла. Вечерта той се прибрал в фамилното жилище. Родителите му били на село, а 18-годишната му щерка се прибрала за вечеря. След това си легнала, а той я помолил да легне до нея, тъй като му било студено, оповестява TrafficNews.bg.

Малко откакто девойката заспала, той свалил панталоните. Тя се събудила от мощна болежка. Веднага побягнала и му споделила, че ще повика полиция. Заключила се в банята, а татко й единствено повтарял да не вика органите на реда и заплашил да се самоубие, в случай че още веднъж го пратят зад решетките.

Тогава момичето написало известие до учителя си, който от своя страна алармирал за протичащото се на полицията. Яне е отведен в ареста, макар изказванията му, че е почтен.

Точно след час, съдът реши да остави в ареста 48-годишния мъж.

Както БЛИЦ заяви, единствено преди няколко години бащата е получил петгодишна присъда за безусловно същото закононарушение. Тогава той още веднъж е насилил щерка си, която е била на 14 години.

След като бащата влезнал в пандиза, момичето останало да живее в фамилното жилище дружно с баба си и дядо си. Майката ги напуснала. Както първо медията ни писа в действителност момичето била доведена щерка на изрода.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР