Мъжът, който бе арестуван тази вечер в тополовградското село Орешник

...
Мъжът, който бе арестуван тази вечер в тополовградското село Орешник
Коментари Харесай

Опасният бандит, стрелял по полицаи в село Орешник, се оказа адаш на шесторния убиец от Нови Искър

Мъжът, който бе задържан довечера в тополовградското село Орешник при брилиантна акция на полицията, е живеел съвсем като аскет. Избягвал е контактите с останалите хора от селото и не е разказвал доста детайлности за себе си, научи извънредно Блиц.

Той е имал няколко прякора. Един от тях е бил Горския човек. Така мъжът, стрелял по униформени, се оказа съименник на шесторния палач от Нови Искър. Припомняме, че Росен Ангелов също бе прочут с прякора Горския човек.

И мъжът от село Орешник се сдобил с псевдонима си   поради метода си на живот, сходно на убиеца от Нови Искър. Стрелецът от тополовградското село е прочут е още и като Димона, както са наричали приживе и татко му Георги. За него се е знаело още, че е служил с едно спиране към 10 години във Френския легион. Преди към 7 се върнал в родното си село и заживял в къщата на татко си. Освен от дърводобива, припечелвал и като правил разнообразни услуги на хората от селото. Те го разказват като затворен, само че не и като нападателен. 

Димона имал и брат, само че двамата били разграничени, още като дребни, когато майка му напуснала бащата и взело едното момче със себе си. Известно време тя също работела в чужбина.

Както първи писахме,  специализираните полицейски елементи от отряда " Кобра " са арестували извънредно рисков престъпник в хасковското село Орешник. Грамадният мъж, който е някогашен чиновник на Френския легион, през вчерашния ден е разкрил огън по служители на реда, които са отишли да го задържат по сигнал за отправена от негова страна опасност.

От Министерство на вътрешните работи по-късно потвърдиха новината и излязоха с публична информация:

" Служители на полицията организираха интервенция на територията на тополовградското село Орешник. Вчера полицейски екип потърсил за информация по кореспонденция 35-годишен гражданин на селото. Мъжът обаче отказал да излезе, заключил се в дома си, отправил закани към чиновниците на реда и възпроизвел изстрели с огнестрелно оръжие. Около 18.30 часа довечера мъжът е арестуван. За случая е известена прокуратурата. "

Кмътът на селото Тодорка Арнаудова разкри само, че обстановката към арестуването на големия мъж е била фактически рискова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР