Мъжът, издирван за убийството на бизнесдама в Благоевград, се самоуби.

...
Мъжът, издирван за убийството на бизнесдама в Благоевград, се самоуби.
Коментари Харесай

Самоуби се издирваният за убийство на бизнесдама в Благоевград

Мъжът, търсен за убийството на бизнесдама в Благоевград, се самоуби. 40-годишният Радослав Стипцаров. се е прострелял с ловна пушка.
 Арестуваха обвинен за убийството в Благоевград  Полиция блокира кюстендилско село в търсене на килъра от Благоевград  Убийството в Благоевград: Полицията търси някогашния другар на дъщерята на убитата
Според локалните хора към 9.00 часа тази заран от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал обвиненият.

„ Издирваният за убийството тази нощ Радослав Стипцаров е открит в къщата погубен. До него е имало ловна пушка двуцевка “, съобщи шефът на ОДМВР Николай Хаджиев.

Според него е действано по горещи следи след убийството, проверявани са вероятните адреси, къде може да се укрие. Соченият за палач е влезнал в къщата на двамата братя, маскиран с перука. Той декларирал, че е гладен, преди този момент е лишил мобилните им телефони, с цел да не издадат ситуацията му.

След като е локализирано местонахождението на Стипцаров е извикан профилирания отряд от София, които са щурмували къщата. Според комисар Хаджиев убитият е търсеният за убийството на бизнесдамата от Благоевград.

По-рано денем от едната от къщите беше изведен човек, за който се предполагаше, че е обвиненият.

Убийството е станало към 1.00 часа през нощта. Жертвата е на 58 години и е била част от управлението на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влезнала е във входа и точно там е причакана. Нейна съседка я намерила. Жената е умряла вследствие на огнестрелна рана в региона на гърдите.

Главният обвинен Радослав има престъпно досие. Доскоро той е живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче пребил момичето и от този момент полицията го търси. Предстои тази версия да бъде доказана или отхвърлена от полицията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР