Мъжът и жената, които според прокуратурата са произвеждали фалшиви евро

...
Мъжът и жената, които според прокуратурата са произвеждали фалшиви евро
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода задържаните за фалшифициране на пари във Висшето транспортно училище

Мъжът и дамата, които съгласно прокуратурата са произвеждали подправени евро и долари на територията на Висшето транспортно учебно заведение в Coфия, излизат на независимост против най-леката мярка за неотклонение " подписка ". Според Софийския градски съд няма данни двамата да са произвеждали неистинен парични средства по смисъла на Наказателния кодекс, съобщи БНР.

Задържането на 54-годишната Даниела Андонова и 48-годишният Илия Ненов беше обявено като огромна интервенция на прокуратурата и ГДБОП с присъединяване на Сикрет сървис. Главният прокурор Иван Гешев пусна специфичен туит и видео, а антимафиот номер едно Любомир Янев сподели, че се работи по диря, че милионите подправени евро и долари са били предопределени за експорт.

В правосъдната зала обаче стана ясно, че откритите в дома на Атанасова банкноти са с доста неприятно качество. Те, съгласно юристите на обвинените, били по-скоро за атрибут и отпечатани на двуцветна машина, създадена през 1987 година.

" Предоставените екземпляри са подправени, само че не съставляват подправени парични знаци. Не са направени на хартия, близка до истинската, липсват отбрани ", сподели съдията, чието определение прокуратурата може да стачкува пред Софийския апелативен съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР