Мъжът е задържан тази сутрин, срещу него е образувано досъдебно

...
Мъжът е задържан тази сутрин, срещу него е образувано досъдебно
Коментари Харесай

Думите Бледнеят! Този Изверг Се Представя За Божи Човек, Извърши Най-Гнусното С Български Деца!

Мъжът е арестуван тази заран, против него е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура.

Прокуратурата ще желае и задържането му под стража за 72 часа.

По-рано стана ясно, че наказаният за педофилия англичанин се е избавил от английското правораздаване, като е станал свещеник в ромската махала в Сливен.

Даниел Ериксон-Хъл от лондонския квартал " Плейстоу " е наказан на 15 месеца затвор за педофилия през 2017 година В излъчен филм по английската телевизия Би Би Си се вижда по какъв начин журналистът Пол Кениън хваща на тясно търсеното лице и му задава неуместни въпроси. Пред камерата Хъл отхвърля да е педофил дезертьор, след което демонстративно обръща тил на екипа.

По време на фотосите на кино лентата репортерът и екипът му срещат гневна опозиция от ромите в махалата, които ги замеряли с камъни.

" Този човек по този начин надълбоко е обсебил ромите, че те го възприемат като техен брат и го пазят с всички сили ", споделя журналистът.

Стийв Фицпатрик от Лондонската полиция декларира, че е " ужасяващ " от обстоятелството, че педофилът контактува несмущаван с деца в България. " Съответните управляващи във Англия са осведомени за случая, само че към този момент липсва нужната ответна реакция ", споделя още служителят на реда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР