Мъжът е извършител на следните престъпления :На 6.07.т.г. извършил кражба

...
Мъжът е извършител на следните престъпления :На 6.07.т.г. извършил кражба
Коментари Харесай

Закопчаха познайник на полицията на границата! Вижте в какви престъпления е замесен!


Мъжът е причинител на следните закононарушения:

На 6.07.т.г. направил кражба на сумата от 375 лева / служебни пари/, отнета от регистратурата на хотел, ситуиран във вилна зона " Чолакова чешма " в с. Кошарица.

На 02.08.т.г. към 17.00 ч. е осъществена кражба на сумата от 873 лв. / служебни пари/ от рецепцията на спа-центъра в хотел в Слънчев бряг.

На 05/06.08.т.г. откраднал мобилния телефон на 20-годишна българка, като кражбата е осъществена през незаключена входна врата.

На 14.08.т.г. е направил кражба на персонални документи, две дебитни карти, мобилен телефон и сумата от 180 лева, отнета от офис-помещение в хотел в Слънчев бряг, като в следствие от дебитната карта са осъществени четири непозволени транзакции на обща стойност 1 600 лева

За документиране незаконната активност на С.И. са извършени голям брой оперативно-издирвателни мероприятия, процесуално-следствени дейности, открити са записи от охранителни камери, открити и конфискувани са част от отнетите движимости, разпитани са очевидци, на които арестуваният е предложил или продал мобилните телефони.

С.И. е направил цялостни признания за всеки един от случаите. С.И. е притеглен в качеството на обвинен и му е наложена мярка " задържане под стража ". Предстои докладване на случая в Бургаска окръжна прокуратура.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР