Мъжът е бил видян жив за последно около 18 часа

...
Мъжът е бил видян жив за последно около 18 часа
Коментари Харесай

Мвр Още Крие От Нас! Извергът Чане Е Извършил И Второ Убийство След Милена! Само Не И Това, Ликвидирал Е

Мъжът е бил забелязан жив за последно към 18 часа през вчерашния ден. Работи се по всички версии, в това число и че може да е станал жертва на Зайков. Оръжието, с което е погубен Валентин, обаче е друго от това, с което Стоян е прострелял някогашната си жена Милена предишния четвъртък.

Ивайло Иванов отхвърли убитият да е имал някакви взаимоотношения с Милена, което да е възможен мотив за кавга от страна на търсения Зайков. По-рано Валентин изясни, че са скарани със Стоян, тъй като е обирал къщата му няколко пъти. Служители на реда са разговаряли с Валентин през вчерашния ден и той ги е уверил, че не се опасява. Убитият е разведен, има наследник. Баща му живее в село Очуша, написа " Зарата ".

Разследващите два пъти са ходили до такава степен поради сигнали, че наоколо е видян Зайков.

Убийството на Валентин е станало в миг, когато Костенец гъмжи от полиция и барети, които търсят килъра на Милена. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи още веднъж прикани жителите да подават сигнали, в случай че виждат недоверчив човек, който може да бъде търсеният някогашен пандизчия.

Приживе Валентин разяснява осъщественото от неговия братовчед ликвидиране и предизвести, че съгласно него Стоян няма да се съобщи и ще стреля на месо при опит да бъде арестуван. Както Брадва.бг писа хората в квартала разясниха, че Чане може да се е крил точно на неговия таван и е допустимо, когато Валентин го е разкрил Стоян да го е умъртвил, с цел да не го издаде.a
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР