Мъжът Близнаци е интересен, заради своето непостоянство и променливост. Той

...
Мъжът Близнаци е интересен, заради своето непостоянство и променливост. Той
Коментари Харесай

Какъв е мъжът зодия БЛИЗНАЦИ

Мъжът Близнаци е забавен, поради своето своенравие и колебливост. Той е необикновен, мъчно е с него, само че няма да скучаете. Не обича да се подчинява, пази свободата и персоналното си пространство. В какъв свят е през днешния ден, надали някой може да разбере. Това, за което мисли сега и какво ще бъде в главата му след час, ще остане мистерия за всички и вечно. Неговата колебливост не би трябвало да се нарушава.
Мъжът близнак е свенлив, само че разговорлив. Обикновено талантлив с няколко гения. Притежава богато въображение, отдалечава се от сегашното и може да не помни за това заричане. Често гори, с цел да промени средата си - поради метода на мислене, който търси ново, непознато, непрекъснато се движи.
Как обича мъжът Близнаци
На дамата е мъчно да устои на мрачния взор, сантиментално ухажване, омайващ загадъчен глас на мъжът зодия Близнаци. Той непрестанно ще се пробва да се изплъзне от ръцете на жена, даже обичаната. Истински буйното възприятие на обич плаши мъжа Близнак.
Сексуалност у мъжете близнаци
Мъжът близнак не се разграничава в леглото. Той прави оценка и обича положителния секс. Но упованието за полово премеждие е по-интересно за него от самия акт. Неговата половост, постоянно се употребява, с цел да реализира задачите и да отговори на желанията. Той обича да прави обич на ярко, с горящи свещи и огледала, сложени в близост. Донякъде харесва театрална, само че доста красива конюнктура. Така мъжете зодия Близнаци, следят, какво се случва, като фенове. Те са способни за всяка от дамите. Едва ли, обаче ще успее да задоволи някоя до дъно. Желанието да вземете всичко, което желае, от време на време не го оставя място за грижи по колегата.
Мъж Близнаци и брак
За разлика от мъжа Овен, Близнаците не бързат да се женят и деликатно се отнасят към въпроса за брака. Те ценят свободата си до дъно, до момента в който една от красивите дами в действителност не влезе в сърцето им. Но даже и да се ожени, той ще се опита да поддържа възприятието за независимост и ще разреши на жена си да го усети. Той не ревнува, макар обстоятелството, че няма да се откаже красива мимолетна романтика. Съпругата на мъж зодия Близнаци, няма да скучае. Той ще извърши живота й с изненади и бурни събития, ще бъде правилен брачен партньор, до момента в който в фамилните връзки има естетика. Когато няма, какво да приказва със брачната половинка си, той ще откри друга събеседница, която в това време ще стане негова държанка.
Съвети за дами
Ако в действителност сте харесали мъжа зодия Близнаци:
Бъдете допустимо най-гъвкави;
Трябва да знаете, по какъв начин да сте занимателни и да поддържате всяка тематика на разговор;
Не бъдете закрепена стопанка. Дайте си повече свобода;
Не ограничавайте неговата независимост. Това единствено ще се утежни обстановката;
Променяемостта и непредсказуемостта е вашето първо оръжие;
Бъдете същинска мистерия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР