Мъжът беше открит мъртъв в дома си в началото на

...
Мъжът беше открит мъртъв в дома си в началото на
Коментари Харесай

Последна Информация! Мвр Ужасени Съобщиха, Че Убиха Тодор Кулин!

Мъжът беше открит мъртъв в дома си при започване на селото. Жители разкрили тялото му в локва кръв, а по него имало следи от нечовечен побой. Първоначално като обвинени бяха арестувани двама души, които обаче по-късно бяха освободени. Следствието обаче още не е открило претекстовете на двамата за осъществяването на жестокото ликвидиране.

" Политиката на прокуратурата през идващите години ще е интензивно противопоставяне на битовата престъпност ", заявява той.

Гешев акцентира, че бързото разкриването на причинителите на тежкото закононарушение е станало допустимо с помощта на професионалната и екипна работа на Окръжната прокуратура и ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца, за което им благодари, съобщи Българска телеграфна агенция.

" За никого не е загадка, че страната е дебитор на своите жители в тази област (битовата престъпност). Недопустимо е български жители, възрастни хора, нашите родители, баби и дядовци, да бъдат убивани по къщите си, запалвани с къщите, и да не може да им се обезпечат едни почтени старини ", разяснява единственият претендент за нов основен прокурор.

Гешев означи, че това е проблем на страната и тя може да направи доста повече.

" Това ще бъде приоритет за работата на прокуратурата в бъдеще, уповавам се - и на МВР%, сподели още той и добави, че към този момент са водени диалози с управлението на вътрешното ведомство за по-активна взаимна активност в тази област.

" Жертвата не е човек със забележителен публичен статус, само че прокуратурата и чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи поставиха изключителни професионални старания за разрешаването на случая ", разяснява Христо Терзийски, шеф на Главната дирекция " Национална полиция ".

Той добави, че е работено по няколко версии, тъй като не е имало никакви съществени първични данни за обвинени за осъществяването на убийството.

Повдигнати са обвинявания на двама мъже за осъществяването на умишленото ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен метод на 62-годишния гражданин на Згориград, сподели наблюдаващият прокурор Камелия Трифонова. Тя добави, че единият от тях е упрекнат като подстрекател и помощник, а другият - като причинител на убийството. Техните букви са Б.Р. и Г.П. Вече са им повдигнати обвинявания за ликвидиране по изключително нечовечен метод. По искане на окръжната прокуратура във Враца съдът постанови задържане под стража за Г.П., родом от Врачанско. Другият мъж е с влезнала в действие присъда от съда в Разград и към този момент е в ареста.

Двамата упрекнати за жестокото ликвидиране на Тодор Кулин са регистрирани за обири и грабежи, добави Янко Янколов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР