Мъж застреля петима души с ловна пушка в село Елатма

...
Мъж застреля петима души с ловна пушка в село Елатма
Коментари Харесай

Руснак застреля 5 души, вдигали шум под прозореца му

Мъж простреля петима души с ловна пушка в село Елатма в област Рязан , Русия. Инцидентът е станал към 22:00 ч. нощес, московско време, осведоми ТАСС. Според източник на органите на реда, обвиненият е разкрил огън по съседи в 3-етажна постройка. Сред починалите са 4-ма мъже и една жена. Самоличността им е открита.
Заподозреният причинител, роден през 1988 година, е арестуван покрай дома му и отведен за разпит пред следователи. От арестувания е конфискувана ловна пушка, която е публично записана. По първична информация, мъжът, направил действието, е направил забележка на компания от младежи, които разговаряли шумно на улицата под прозорците му. Последвал спор, вследствие на което мъжът взе револвер, излязъл на верандата и ги изпозастрелял. Планирано е да се насрочи психиатричен обзор.
Губернаторът на Рязанска област Николай Любимов следи следствието на закононарушението. Той инструктира сутринта на 5 април да се организира оперативна среща, на която ще се вземат решения за подкрепяне на фамилиите на жертвите и жителите на къщата, където е настъпил случаят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР