Мъж загина тази вечер под рухналата ограда на бивше поделение

...
Мъж загина тази вечер под рухналата ограда на бивше поделение
Коментари Харесай

Ограда на бивше военно поделение се срути в Хасково и уби човек

Мъж почина довечера под рухналата ограда на бивше отделение в Хасково.Инцидентът е станал след 18:00 ч. на улица „ Ком " в града.

Според разказите на очевидци, индивидът вървял по тротоара край тухлената ограда, когато мощен вятър поради бурята и неприятното време я съборил върху него.

Тепърва следва различаване на тялото, само че по последна информация става въпрос за възрастен мъж.

На мястото екип пожарникари обезопаси региона, а улицата бе отцепена от полиция и обозначена със сигнални ленти.

Това не е първият случай. Преди няколко години и друга част от оградата в съседство рухна върху тротоара.Първо се подвигна голям дим, чу се мощен екот на рухване. Първоначално помислих, че е злополука, само че като пристигнах по-близо видях защо става въпрос. Събраха се доста хора ", сподели пред Дарик Илия Манолов, който е станал очевидец на случая.

„ Имаше мощен вятър, стената беше доста остаряла и й трябваше доста малко, с цел да падне. Аз пребивавам покрай мястото на случая. Оградата е доста остаряла. Имаше и други произшествия и сривания и от доста години се знаеше за този проблем, само че не бяха взети ограничения ", добави той.

„ Ежедневно тук минават доста хора и аз на доста мои познати постоянно им споделям да минават на другия тротоар ", уточни още очевидецът.

От община Хасково обявиха, че тази част на поделението е благосъстоятелност на Министерството на защитата и през годините неведнъж са изпращани писма, че оградата е рискова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР