Мъж задигна охранителни камери от жилищна кооперация в Младост 4.

...
Мъж задигна охранителни камери от жилищна кооперация в Младост 4.
Коментари Харесай

Мъж открадна охранителни камери, но други го заснеха

Мъж отмъкна охранителни камери от жилищна кооперация в " Младост " 4. Деянието му остава снимано от други камери. Според притежателя на откраднатото имущество това може да е причина за последващо действие.

На фрагментите, които Симона Николова, е разгласила в интернет, лицето на причинителя се вижда доста ясно.



Тя споделя, че той е пристигнал при камерите и ги е гледал към час, по-късно с кофа и тухла се пробва да ги махне и най-после съумява. Хора в интернет споделят, че са виждали мъжа и им е прочут, само че не знаят по какъв начин се споделя.

И преди е имало похищения в столичния квартал „ Младост 4 “. Чадъри на локална пицария също са откраднати, както и е имало опит да се разбие служебна кола, паркирана до гараж с камери, споделя пострадалата.

Жената, разгласила последната вандалска демонстрация в обществените мрежи, не е подала сигнал в полицията, само че счита да ускори ограниченията за сигурност.

Тя посъветва и другите хора от квартала да са нащрек. И преди е имало похищения в столичния квартал „ Младост 4 “. Чадъри на локална пицария също са откраднати, както и е имало опит да се разбие служебна кола, паркирана до гараж с камери, споделя пострадалата.

Жената, разгласила последната вандалска демонстрация в обществените мрежи, не е подала сигнал в полицията, само че счита да ускори ограниченията за сигурност. Тя посъветва и другите хора от квартала да са нащрек.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР