Мъж влиза в затвора за кражба от магазин за дрехи.

...
Мъж влиза в затвора за кражба от магазин за дрехи.
Коментари Харесай

Мъж влиза зад решетките за кражба на дрехи

Мъж влиза в пандиза за кражба от магазин за облекла. По съглашение сред Районна прокуратура – Благоевград и отбраната на подсъдимия М.З. съдът е определил наказване от шест месеца „ Лишаване от независимост “ при „ общ “ режим на изтърпяване за осъщественото от него закононарушение.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. На 10.12.2017 година подсъдимият З. отишъл в търговски център в града. Около 18 ч. той влезнал в магазин за облекла на известна марка. В обекта направил опит да открадне дамско яке на стойност деветдесет лв.. Деянието му останало незавършено заради задействана алармена система. Пет дни по-късно от същия магази той съумял да отмъкне мъжко зимно яке на цена от деветдесет лв., само че бил арестуван от органите на полицията.

Подсъдимият М.З. се е признал за отговорен за осъществените от него действия, като с изключение на наложеното му дейно наказване той ще заплати и разноските по делото в размер на 63,48 лв.. Определението на съда има темперамент на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване, написа novini.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР