Мъж, вероятно част от протестиращите с искане за оставка на

...
Мъж, вероятно част от протестиращите с искане за оставка на
Коментари Харесай

Мъж замери главния прокурор с фалшиви банкноти, изведоха го от парламента

Мъж, евентуално част от протестиращите с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор, замери основния прокурор Иван Гешев с подправени банкноти с лика на премиера Бойко Борисов от 500 евро и го попита къде са парите от КТБ? Това се случи по време на съвещанието на Комисията по правни въпроси в Народното събрание, където основният прокурор през днешния ден рапортува доклада си за първите 8 месеца на годината.
Още по тематиката
Мъжът беше седнал по време на съвещанието зад Гешев, евентуално позволен в постройката на Народното събрание с краткотраен пропуск.

По време на речта на Гешев пред депутатите от отрасловата комисия Гешев самичък направи коментар, виждайки, че мъжът държи банкнотите.

" Разбрах, че господин размахва някакви банкноти зад мен. Да ги остави на масата, с цел да не се измори и да хване мускулна тресчица ", сподели основният прокурор.

Именно след тези думи мъжът хвърли банкнотите към него, заради което незабавно бе изведен от постройката на Народното събрание.

" Не разгадавам на тези, които питаят любов към прокуратурата и обективност, само че беше занимателно. Това демонстрира равнището на политическа просвета и на действителните цели на хората, които седят зад избрани процеси в България ", разяснява той. Иван Гешев добави, че въпреки всичко постъпката на мъжа е била по-добре по този метод, в сравнение с да влезе с револвер през НСО.

Гешев повтори, че прокуратурата е подложена на политически напън.

" Институция, човек и страна, които не почитат себе си, не почитат и другите и в случай че някой счита, че печели от това че не почита държавни институции, мисля, че бърка. Това, че няма да ни харесват е част от работата, нас ни интересува да ни харесват българските жители ", отсече Гешев.

 Снимка: Bulfoto

В същото време пред постройката на Народното събрание се събра група протестиращи, измежду които водачът на " Да,България " Христо Иванов и евродепутатът Радан Кънев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР