Мъж възмути с постъпката си в наше село. Неизвестното лице

...
Мъж възмути с постъпката си в наше село. Неизвестното лице
Коментари Харесай

Мъж надра две коли. Пречеха ли му? ВИДЕО

Мъж възмути с постъпката си в наше село. Неизвестното лице е нанесло вреди по два паркирани автомобила във Великотърновско. Превозните средства са се намирали пред дома на пострадалия. От записи на камери за видеонаблюдение се вижда и осъществяването. Мъжът е взел камък, с който е надрал колите.

„ Издирва се варварин, който на 02.07.2023 година в с. Шемшево надра с камък двете ни паркирани коли. След действието е траял пътя си и е отишъл в с. Леденик. Моля, който го познае или има някаква информация, да написа на персонално. Благодаря авансово!, “ написа Chavdrar Bakalov.

Той добавя, че е алармирал в полицията.

„ И аз да съм, и аз ще я одера, дори по-жестоко, откакто ми пречи да мина. Там е за пешеходци, не е за тенекета, “ написа мъж.

„ Само за Ваша информация, това е площадка, която ние сме почистили и бетонирали и не е никакъв тротоар!!! Би било добре, преди да се изказвате, да съберете повечко информация, тъй като при положение като този, казаното от Вас е погрешно и неопределено и не оказва помощ, а вреди на сходни случаи!, “ отвърна създателят.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР