Мъж, въоръжен с авокадо, ограби две банки в израелския град

...
Мъж, въоръжен с авокадо, ограби две банки в израелския град
Коментари Харесай

Мъж обра две банки, въоръжен с авокадо

Мъж, въоръжен с авокадо, ограби две банки в израелския град Беер Шева, съобщи в. "Дейли мейл ", цитира в. "Телеграф ".
Първият обир бил осъществен в средата на май. Престъпникът отишъл в клона на локална банка и връчил на касиерката записка, на която пишело да му съобщи всички налични пари. Като видял, че тя се колебае, мъжът извадил черен предмет и декларирал, че това е граната. Той заплашил да я пусне, в случай че тя откаже да му даде парите. Жената решила да не рискува и предала на бандита всичко, което имала като наличност в касата - към 4450 $.
Пет дни по-късно маскираният нарушител отишъл в различен клон на същата банка. Той повторил номера си и съумял да се измъкне с плячка, възлизаща на към 3300 $.
Полицията не могла да разпознава грабителя по фрагментите от видеокамерите в банковите клонове, защото той си закрил лицето със слънчеви очила и шапка. Пазителите на реда обаче съумели да проследят бандита посредством данните на мобилния оператор. Оказало се, че това е 47-годишен рецидивист, който прекарал 3 г в пандиза за различен обир. След арестуването му се открило, че той боядисал авокадо с черна багра, с цел да замязя на ръчна граната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР