Мъж в Югозападен Китай бе арестуван за продажбата на дъщеря

...
Мъж в Югозападен Китай бе арестуван за продажбата на дъщеря
Коментари Харесай

Баща продаде дъщеря си за дългове от хазарт

Мъж в Югозападен Китай бе задържан за продажбата на щерка си. Той предложил момичето в интернет за 7 800 евро, с цел да изплати задълженията си.

Човекът, разпознат с фамилното име Цзян, продал детето на двойка, откакто изгубил пари в онлайн хазарт. Безработният е отвел едногодишната си щерка от вкъщи ѝ и споделил на брачната половинка си, че момичето ще остане при баба му. Майката станала подозрителна, откакто не е съумяла да се чуе с щерка си близо три месеца.

Всеки път, когато тя питала къде е детето им, бащата давал разнообразни отговори за отсрочване на връщането ѝ. Разтревожената майка проверила телефона на брачна половинка си и намерила запис на диалога сред него и купувача на щерка си. В същия ден тя се чула със свекърва си, която ѝ споделила, че детето е взето преди няколко седмици. Майката незабавно съобщила за случая на полицията, а брачният партньор избягал.

По време на следствието полицията го разкрила в хотел. Той признал, че дължи огромна сума и е прибягнал до рискови ограничения, откакто е видял в интернет пост за осиновяване на деца. Цзян излъгал купувачите - двойката, на която продал детето, като споделил, че не може повече да се грижи за детето, тъй като се е развел с жена си и двамата му родители са умряли. Момичето е открито и е върнато при майка си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР