Мъж в Източен Китай се е разболял, което може да

...
Мъж в Източен Китай се е разболял, което може да
Коментари Харесай

Китай съобщи за първи човешки случай в света на птичи грип H10N3

Мъж в Източен Китай се е разболял, което може да е първият човешки случай в света за вариант H10N3 от птичи грип , само че рискът от широкомащабно разпространяване е невисок, съобщи държавното управление във вторник, оповестява АП.

41-годишният мъж от провинция Дзянсу , северозападно от Шанхай, е бил приет в болница на 28 април и е в устойчиво положение , заяви Националната здравна комисия на уеб страницата си.

Друг случай на инфектиран човек с H10N3 не е докладван , сподели комисията.

" Тази зараза е инцидентно кръстосано предаване ", се споделя в нейното изказване. " Рискът от широкомащабно предаване е невисок. "

Китайският център за надзор и предварителна защита на болесттите организира геномна поредност върху кръвна проба от пациента предходната седмица и удостовери, че това е вариантът H10N3 .

Местните управляващи са наблюдавали контактите на пациента и са ги държали под здравно наблюдаване. Китайската национална здравна комисия удостовери във вторник, че до момента в света не е имало случаи на човешка зараза с H10N3.
 Китайски учени предизвестяват за опасност от пандемия от птичи грип
Китайски учени предизвестяват за опасност от пандемия от птичи грип

Нова опасност

В началото на, която болести десетки хора в централния град Ухан, след което се трансформира в международна пандемия COVID-19.

Преди дни, някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Майк , а чиновниците в лабораторията са си сътрудничели с армията.

Припомняме, по-рано от Белия дом оповестиха, че към момента не се изключва версията за разпространяването на ковид заради . Те цитират думите на американския президент Джо Байдън, че разследващите служби на страната позволяват две версии за произхода на вируса - предаване на хора от животно или приключване от лаборатория.

разузнаването би трябвало да извърши разбор и да осведоми американския държавен глава.

Общата експертна комисия на Световната здравна организация (СЗО) и Китай, проверяваща произхода на COVID-19 в Ухан, и разгласи, че не е открила източника на вируса и по какъв начин се е трансферирал от животни върху хора.

Веднага след публикуването на отчета, с или без съдействието на Китай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР