Мъж в американския град Аврора, Колорадо, стрелял срещу готвача на

...
Мъж в американския град Аврора, Колорадо, стрелял срещу готвача на
Коментари Харесай

Заради спор да носи ли маска, клиент простреля готвач в САЩ

Мъж в американския град Аврора, Колорадо, стрелял против готвача на локален ресторант в отговор на нееднократната молба да си постави маска, оповестява локалната телевизия KDVR, представена от БГНЕС.
Инцидентът се е случил преди седмица малко след среднощ в заведение на локална верига заведения за хранене. Служителите са разказали на полицията, че при тях е пристигнал млад мъж без маска, при което сервитьорката е отказала да го обслужи.
Мъжът на име Келвин Уотсън излязъл, само че малко по-късно се върнал назад, носейки маската в ръка. Служителите на заведението още веднъж повторили, че според откритите правила не могат да одобряват поръчката му, в случай че не носи защитна маска. Младият мъж извадил револвер и заплашил готвача, че е подготвен " да му пръсне мозъка ".
На идната нощ Уотсън още веднъж посетил ресторанта и блъснал готвача през лицето, който решил да избяга от там. Нападателят го прострелял, написа в полицейския протокол.
Оказало се, че готвачът не е ранен съществено и след оказаната му здравна помощ е пуснат да се възвръща у дома.
Полицията е арестувала Уотсън по обвиняване в опит за ликвидиране.
Телевизията напомня, че управата на града и здравната работа не задължават, само че предлагат носенето на маски на публични места. А при започване на май в Съединени американски щати имаше сходен случай, приключил обаче с ликвидиране - припомнете си ТУК!
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 май "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР