Мъж успя да спаси кучето на приятелката си от устата

...
Мъж успя да спаси кучето на приятелката си от устата
Коментари Харесай

Мъж спаси кучето на приятелката си от устата на четириметров алигатор

Мъж съумя да избави кучето на приятелката си от устата на съвсем четириметров алигатор. Двойката се разхождала дружно с домашния любим Мако по крайбрежията на река във Флорида, когато голямото влечуго се стрелнало и сграбчило кучето.

Американецът Фишър Грийн реагирал храбро и скочил върху гърба на влечугото. Така устата му се отворила и Мако съумял да избяга макар пострадванията, които получил.

Историята за алигатора обаче няма добър край – локалните управляващи го задържали, след което са го приспали.

27-годишният Мат снимал бременната си другарка, когато видял животното

Били Жирар, бранител на природата, който оказал помощ след случая, разгласява фотоси на себе си, алигатора и избавеното куче в обществените мрежи. " Мако би трябвало да се възвърне изцяло “, написа той, като сподели фрагменти на бинтования домакински любим.

Във Флорида инцидентните срещи с алигатори не са необичайност. Дори има гореща линия, на която жителите могат да се свързват и да оповестяват за видяни влечуги.

Полицията във Флорида е извадила животното

Алигаторите се считат за опасност, в случай че са дълги минимум 1,20 метра и съгласно сигнализиращите съставляват заплаха за тях, домашните любимци или имуществото им.

Уловените алигатори постоянно се евтаназират. Според управляващите това не съставлява опасност за популацията им. Смята се, че във Флорида има към 1,5 милиона животни от този тип.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР