Мъж удуши приятелката си и обясни на полицията, че го

...
Мъж удуши приятелката си и обясни на полицията, че го
Коментари Харесай

Трагедия: Италианец уби приятелката си, защото го заразила с COVID-19, но се оказа че... СНИМКИ

Мъж удуши приятелката си и изясни на полицията, че го е направил, тъй като го е заразила с ковид. 27-годишната здравна студентка Лорена Каранта е открита мъртва, откакто приятелят й Антонио Де Пас заяви в полицията, че я е умъртвил.

Двамата са учили и работили в Сицилия, само че бяха привикани да оказват помощ като медицински лица след разпространяването на ковид. Лорена ще получи здравната си купа посмъртно, в символ на респект, оповестяват от университетът в Месина.



Антонио Де Пас е споделил на полицията, че е умъртвил Лорена, тъй като го е заразила с ковид.

28-годишният млад мъж се е обадил на органите на реда в ранните часове във вторник, с цел да заяви, че е умъртвил приятелката си, сочат италиански медии, представени от Дейли Мейл.

Полицията се е обадила на спешна помощ, защото са разкрили младия мъж с прерязани вени на пода на жилището, до тялото на мъртвата му другарка. Той е избавен в болничното заведение от сътрудниците на Лорена, на които също е споделил, че я е умъртвил, тъй като му е предала вируса.



За жал, медиците нямали какво да създадат, с цел да спасят Лорена и единствено са установили гибелта й на мястото на случая.

Властите се усъмнили в историята на килъра и решили да тестват и двамата. Оказва се, че нито един от тях не е бил инфектиран с COVID-19.

Де Пас към този момент е обект на гняв и яд в обществените мрежи, откогато се появи новината за гибелта на приятелката му.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР