Мъж, убит с помощта на азотен газ, се разтресе и

...
Мъж, убит с помощта на азотен газ, се разтресе и
Коментари Харесай

Мъж от Алабама се разтърси силно по време на първата екзекуция с азотен газ

Мъж, погубен благодарение на азотен газ, се разтресе и гърчи в продължение на минути на количката, до момента в който Алабама извършваше първата по рода си екзекуция.

Дишайки през цялостна с азот маска за лице, която го лиши от О2, 58-годишният наказан палач Кенет Юджийн Смит се гърчи в сходни на припадъци конвулсии за минимум две минути от 22-минутната екзекуция посредством азотна хипоксия в четвъртък.

Силата на придвижванията му на моменти караше количката очевидно да се разклаща. Това беше последвано от няколко минути задъхано дишане, до момента в който дъхът му към този момент не се усещаше.

Поддръжниците на Смит показаха паника от това по какъв начин се разигра изтезанието, като споделиха, че е антитеза на обещанието на страната за бърза и безболезнена гибел. Но основният прокурор на Алабама характеризира изтезанието като „ учебник “ по време на конференция.


„ От нощес азотната хипоксия като средството за осъществяване към този момент не е непроверен способ. Това е потвърдено “, сподели основният прокурор на Алабама Стив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР