Мъж уби сестра си след скандал в центъра на Омуртаг.

...
Мъж уби сестра си след скандал в центъра на Омуртаг.
Коментари Харесай

Мъж уби сестра си на улица в центъра на Омуртаг

Мъж умъртви сестра си след скандал в центъра на Омуртаг. Окръжната прокуратура в Търговище притегли към наказателна отговорност 67-годишния мъж, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна. Мъжът е арестуван, като срокът на задържането му ще бъде продължен до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор.

Днес, малко преди обяд, в центъра на Омуртаг, 67-годишният мъж и неговата 62-годишна сестра се скарали. Двамата спорили известно време, след което пред очите на голям брой жители, мъжът извадил нож и наръгал дамата. Тя умряла.

Работата по изясняване на детайлите към случая продължава и все още под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище. Прокурорът по делото ще упорства съдът да наложи най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “ по отношение на 67-годишния мъж, допълват от Апелативната прокуратура във Варна.

В края на август в Омуртаг млада жена беше убита от мъжа, с който е живяла на фамилни начала. Тежкото престъпно закононарушение е осъществено в изискванията на домашно принуждение по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост. Обвиняемият в убийството на дамата 28-годишен мъж е в ареста.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР