Мъж уби с лопата агресивен питбул, който влязъл в двора

...
Мъж уби с лопата агресивен питбул, който влязъл в двора
Коментари Харесай

Самоковлия уби с лопата подивял питбул, нападнал сина му

Мъж умъртви с лопата нападателен питбул, който влезнал в двора на къщата му в Самоков и нападнал сина му. Сигналът за случая е подаден около 11.23 часа през вчерашния ден.

Самоковлията самичък се обадил в полицията и съобщил, че в двора на дома му е влезнало куче от породата " питбул ", което е нападнало сина му и е захапало домашното им куче, което било вързано. Бащата се втурнал да избавя сина си, като удрял побеснелия питбул с лопата, с цел да го прогони. Кучето обаче умряло.

На местопроизшествието е осъществен оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Районната прокуратура в Самоков, оповестява dnes.dir.bg.

В края на януари тази година домакински питбул, вързан в двор на къща в пазарджишкото село Мокрище, прегриза гърлото на 3-годишно момченце . Детето умря на място. Обвинения бяха повдигнати на 35-годишния Димитър Михайлов, притежател на кучето и чичо на умрялото дете. Той беше упрекнат за това, че не е положил задоволително грижи за животното и го е оставил без контрол, което е довело до гибелта на момченцето.

В средата на юли обаче Районната прокуратура в Пазарджик приключи досъдебното произвеждане, защото не са били открити и събрани доказателства за съзнателно закононарушение и заключението е, че става дума за драматичен случай.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР