Мъж сподели как студено и жестоко отхвърляне от Министерството на

...
Мъж сподели как студено и жестоко отхвърляне от Министерството на
Коментари Харесай

Скандалът с Windrush `измами поколения от нашето семейство от възможностите в Обединеното кралство`

Мъж показа по какъв начин " студено и грубо " отменяне от Министерството на вътрешните работи във връзка с кандидатурата на татко му за Windrush е засегнало съществено неговите " бъдещи генерации " семейство.

Рейфър Саймън-Томпсън, 50, от Тринидад, споделя, че фамилията му се е борило с големи финансови усложнения, откакто татко му Рейнолд, 87, е бил отритнат като завръщащ се гражданин по схемата Windrush, която дава на хората шанса да живеят и работа във Англия – макар че е прекарал години на работа в Англия през 60-те години на предишния век.

И до момента в който Министерството на вътрешните работи даже признава, че отводът на възрастния Рейнолд може да се дължи на неточност, чиновниците упорстват, че той е трябвало да наблюдава въпроса самичък и се ориентира в комплицирани имиграционни закони, с цел да позволи своя случай.

Рейфър, който в този момент набира средства, с цел да се бори от името на татко си, подпомаган от правни специалисти на Windrush, сподели, че генерации от фамилията му са били излъгани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР