Мъж си купи кола, но я обявиха за крадена и

...
Мъж си купи кола, но я обявиха за крадена и
Коментари Харесай

Мъж си купи кола, но я обявиха за крадена и му я отнеха

Мъж си купи кола, само че я оповестиха за крадена и му я лишиха. Човекът е от Троян и постоянно посещава полицията в немския град Бремен, с цел да пита търсят ли кола му. След втората аудиенция пострадалият схванал, че във Федералната република не се интересуват от неговия автомобил, който бил иззет в България. От РПУ троян настояват, че колата на Милен Димовски се търси поради осъществено закононарушение с нея, по информация на немските им сътрудници. В Бремен обаче не знаят за подобен случай.

“Първият път, когато отидох полицията ми сподели, че не търси автомобила. Върнах се в България, споделих го на българската полиция ”, описа Димовски.след обаче наново посещаване до полицията в немския град. 

Мъжът е безапелационен, че закупува колата си в Германия изцяло законно. 

След като я записва у нас от полицията му оповестяват, че автомобилът би трябвало да бъде иззет за 2 месеца. Проверката е изтекла, само че колата към момента не е върната на Димовски.

Българската прокуратура също излиза с публично мнение, в което се споделя, че няма съображение за формиране на досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР