Мъж ще лежи 14 месеца в затвора за извършени от

...
Мъж ще лежи 14 месеца в затвора за извършени от
Коментари Харесай

Пиян смелчага ще лежи в затвора за псувни и заплахи към полицаи

Мъж ще лежи 14 месеца в пандиза за осъществени от него непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, съпроводени със опозиция против орган на властта, оповестиха от прокуратурата.
Обвиняемият Г. Марков е неведнъж осъждан, като последното наказване той е изтърпял на 17.03.2017 година
Вечерта на 31.05.2017 година обвиненият дружно с още няколко мъже се събрал да пият бира в жилище в Роман. До към 22 ч. те изпили към 10 двулитрови бутилки бира, като за развлечение мощно пуснали музикална уредба.
В резултат на изпитото количество алкохол и под прочувственото влияние на музиката от жилището се чували крясъци, псувни, викове и пеене на всеослушание. Това държание възмущавало живеещите в блока и в близките блокове и къщи, още повече, че то се трансформирало в всекидневие. Една от свидетелките на протичащото подала сигнал на телефон 112.
Пристигналите на място служители на реда създали на нарушителите на публичния ред забележка и им наредили да понижат музиката, обаче очевидно пияните мъже почнали да викат и да се карат с тях. Г. Марков интензивно се намесил в разногласието, почнал да бута служителите на реда по стълбите надолу с думите: „ Момчета, не ми се правете на забавни, тъй като ще убия някой от вас и ще отида в пандиза да го лежа “.
Подсъдимият отправял обидни думи по адрес на униформените, заплашвал, плюел. Той траял да буйства и вика и пред входа на блока пред пристигналия дежурен екип от чиновниците на реда, като декларирал, че „ полицията не го плаши и ще прави каквото си желае “. При опита да бъде арестуван и качен в служебния автомобил, Марков оказал гневна опозиция, което наложило той да бъде повален на земята и му били сложени белезници.
В правосъдно съвещание подсъдимият Г. Марков се е признал за отговорен за осъществените от него незаконни действия. Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР