Мъж се удави във водите на река Янтра в района

...
Мъж се удави във водите на река Янтра в района
Коментари Харесай

Зловеща находка в р.Янтра край Горна Оряховица

Мъж се удави във водите на река Янтра в региона на горнооряховското село Първомайци. Не е ясно по кое време тъкмо се е случила нещастието, само че тялото било видяно нощес - събота вечерта, заяви великотърновският вестник " Борба ".

За изваждането на натрупа били ангажирани чиновници на пожарната и водолази, които влизали във водоема с лодка. На местопроизшествието пристигнали и екипи полицията и Спешна помощ.

Водолази и огнеборци претърсвали региона към Александровския мост в дребното обитаемо място. Позовавайки се на свои източници, " Борба " оповестява, че мъжът е на 36 години и е родом от Първомайци.

Сестрата на починалия съобщи, че от известно време той се борел с меланхолия, само че изрично не е страдал от психологично заболяване и не е освидетелстван за душевно болен.

„ Брат ми беше в отпуска от работа. Никой не знае какво тъкмо се е случило на моста. Искам да запазим името му чисто, селото е малко и се приказват неприятни неща ", показа дамата.

Допълни, че той бил в неопределеност от петък следобяд.

Обстоятелствата към нещастието се обясняват от полицията, а трупът е откаран в МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов " за осъществяване на аутопсия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР