Мъж се удави в придошлите води на река Вит край

...
Мъж се удави в придошлите води на река Вит край
Коментари Харесай

Тетевенско под вода, пороите взеха втора жертва!


Мъж се удави в придошлите води на река Вит край Тетевен. Инцидентът е станал в следобедните часове на понеделник. Загиналият е излязъл за риба със собствен другар, само че мощната вода от дъждовете го е повлякла, оповестява Нова телевизия, базирайки се на информация от собствен източник.

Заради пороите пред последните няколко дни в региона на Тетевен беше оповестено бедствено състояние. Малко преди случая с удавника то бе анулирано, само че единствено за няколко часа още веднъж заваля дъжд.

Само преди седмица при наводненията в Тетевен почина и различен мъж. Той бил под връх Червен край града. 36-годишният човек оставил колата си до къща за посетители и тръгнал пешком за града. Водата го отнесла, а тялото му бе намерено няколко часа по-късно.

При интензивните дъждове в понеделник в общината бяха наводнени къщи, хранилища и пътища. На няколко места се задействаха нови свлачища.

Във вторник следва отводняване на местата, наранени от водната буря, както и разчистване на пътната инфраструктура.

"Необходими са съществени вложения за подсилване на пътя Черни Вит – Тетевен, само че може би в този момент не е най-подходящият миг те да бъдат направени. Има доста съществени вреди и по общинската инфраструктура”, сподели в ефира на „ Здравей, България” кметът на Черни Вит Цветослава Христова./bnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР