Мъж се самонарани по време на арест в Кършияка. При

...
Мъж се самонарани по време на арест в Кършияка. При
Коментари Харесай

Мъж си удря сам главата в патрулка, за да обвинят полицаите в насилие

Мъж се самонарани по време на арест в Кършияка. При опит да бъде арестуван след скандал, той заплашил униформени, че ще ги упрекна в побой. Причина за ареста бил скандал за нарушение на нощната тишина.

Екшънът се е разиграл на улица “Чавдар челник “ пред №5, директно до Трето районно. Добре почерпен мъж извадил две тонколони на тротоара пред жилищната постройка. Музика огласила целия квартал. Събудени пловдивчани подали сигнал до незабавен телефон 112.

Екип на полицията се отзовал за минути. Виждайки униформените, мъжът спрял музиката. Служителите на Трето районно поискали персонална карат на пловдивчанина, само че това отключило зверска експанзия. Той изрично отказал да си даде персоналната карта и предизвикателно още веднъж нараснал музиката, посочил междинен пръст на служителите на реда и им споделил „ Чупката от тук”.

Пияният купонджия споделил, че ще продължи да прави каквото си желае и служителите на реда не могат да създадат нищо, с цел да го спрат. Наложило се мъжът да бъде арестуван. Той обаче оказал опозиция, дърпайки и бутайки полицейските чиновници.

При опитите на служителите на реда да го качат в полицейския автомобил, пловдивчанинът заплашвал, че ще се самонарани, с цел да бъдат служителите на реда уволнени поради принуждение. Той се разбунтувал и решил да извърши заканата си, като на няколко пъти самичък се удрял в разнообразни елементи на патрулката.

Наложило се да бъде извикано подкрепление от СПС. В последна сметка пияният бил откаран в Трето районно. Междувременно от главата на мъжа течало кръв, само че той отказал да бъде прегледан.

В районното мъжът прекарал 24 часа и му бил формиран акт за дребно безчинство. Ден по-късно бил изправен пред съда, където магистратите определили глобата в оптимален размер – 500 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР