Мъж се е хвърлил в 18:15 часа на станция Васил

...
Мъж се е хвърлил в 18:15 часа на станция Васил
Коментари Харесай

Шефът на Метрополитен разкри смразяващи подробности от драмата в столичното метро

Мъж се е хвърлил в 18:15 часа на станция " Васил Левски ". Влакът е минал през крайници му и е отрязал глезена му, оповестиха от Министерство на вътрешните работи във връзка случая, съобщи Блиц.

" Да, за жалост мъж се е хвърлил пред влака на станцията при Стадион " Васил Левски ", жив е контактен е ", потвърди  шефът на столичния " Метрополитен " Стоян Братоев. Той разкри, че след изработен оглед е открито, че фактически се касае за самоубийство.

" От камерите се вижда, че самичък се е хвърлил, преднамерено е отишъл до края на перона, евентуално го е възнамерявал. Важното е, че на място незабавно са се отзовали избавителни екипи и не се е стигнало до още по-голяма драма ", разкри още Стоян Братоев.

Заради случая е спряно придвижването от към 20 минути сред станциите " Сердика " и " Жолио Кюри ". Движението по линията се реализира сега от станциите " Обеля " до " Сердика " и от " Жолио Кюри " към " Младост - 1 ". По втората линия на метрото влаковете се движат по разписание. От Столичната община пускат рейсове от 4-ти километър до станция " Сердика ", които да поемат пасажерите от метрото. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР