Мъж съди повече от 50 жени за 2,6 милиона долара,

...
Мъж съди повече от 50 жени за 2,6 милиона долара,
Коментари Харесай

Не го харесали: Мъж съди 50 жени, с които контактувал

Мъж съди повече от 50 дами за 2,6 милиона $, откакто го определили като " неприятна среща " в група във Фейсбук, наречена „ Излизаме ли с еднакъв човек? “.

Стюарт Лукас Мъри бил обект на обява в групата в обществената мрежа, оповестена от Кели Гибънс, която го срещнала в приложение за запознанства и провела текстови и телефонни диалози с него в продължение на няколко седмици, преди да реши да не се среща персонално с него.

Гибънс написа на страницата на групата в Лос Анджелис, че Мъри е бил недодялан в първата им телефонна връзка през февруари 2022 година и предизвести 10 000 други дами за него.

„ Не бих желал приятелката ми да излиза с подобен човек “, споделя Гибънс пред The ​​Times of London.



Други дами, които явно са ходили на срещи с Мъри, по-късно споделиха за своите прекарвания. Съдържанието даже включва екранна фотография. Мъри се трансформира в гореща тематика за седмици на страницата, която към този момент има 52 000 членове, написа Metro.

Година откакто връзката на Мъри и Гибънс се провали, тя го срещнара персонално за първи път – когато той завел своя желае за над два милиона.

„ Сърцето ми стартира да бие, както си мислех, този човек знае къде пребивавам “, сподели Гибънс за приемането на правосъдната призовка през декември.

„ Беше много злокобно. Той снимаше с мобилния си телефон, влизайки. Не знам кой не би се изплашил от това.

Мъри персонално достави някои призовките в домовете на дамите.

Делото за клюка упреква дамите в скрит план „ да навредят на репутацията на ищеца “ и го дискриминират в групата единствено за дами, към която той не е съумял да се причисли и да отговори.

Мъри твърди, че поради дамите, с които се срещнал, изгубил работата си и са разрушили любовния му живот.

В обява Мъри показа, че е стартирал страница в GoFundMe за своя случай и е получил поддръжка от други мъже.

Жените също стартираха страница GoFundMe, с цел да съберат пари, с цел да се защитят.

Една от подсъдимите, Ванеса Валдес, беше първата, която направи предложение делото да бъде прекъснато на съображение независимост на словото. Тя победи.

В понеделник арбитър в центъра на Лос Анджелис, Калифорния, хвърли делото на Мъри против нея. Съдията не откри доказателства за интрига и почете предложение, предотвратяващо деформиране на правната система на хората, с цел да накарат хората да млъкнат.

„ Чувствам се доста добре да бъда освободен от всички обвинявания, не бяха единствено двете обвинявания за клюка, само че всичките 11 обвинявания бяха повдигнати против мен “, сподели Валдес, съгласно FOX 11.

Главният обвинен, Гибънс, сподели, че в началото не е знаела защо Мъри може да я съди, защото тя „ не е споделила нищо за този човек с изключение на моя опит “.

„ Това е необикновено стресиращо и лишава доста време “, сподели тя, „ Но си коства да се направи, с цел да се оспори прецедентът. “

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР