Мъж са вряза умишлено снощи с автомобила си във входа

...
Мъж са вряза умишлено снощи с автомобила си във входа
Коментари Харесай

Мъж заби колата си в джамия, после извади нож и… ВИДЕО

Мъж са вряза съзнателно нощес с автомобила си във входа на Голямата джамия в град Колмар, Източна Франция, без да нарани различен с изключение на себе си и беше арестуван, съобщи Франс прес, като се базира на локалните управляващи.

Прокурорката на Колмар Катрин Сорита-Минар сподели, че мъжът се е самонаранил с хладно оръжие и е закаран в болница, защото се нуждае от хирургическа намеса.

Photo de l'attentat de Colmar il ya une heure.
Un blessé à la mosquée
L'auteur s'est auto mutilé après le choc pic.twitter.com/OlyAkSsJjn
— Ali Kacebi (@AliPoste) September 21, 2019

Той ще бъде прегледан от психиатър допустимо най-скоро, уточни прокурорката и означи, че съгласно първото ѝ усещане той наподобява има душевен проблеми, написа „ Монитор “.

Очевидци настояват, че индивидът викал "Аллах е популярен " на арабски, само че тази информация не е доказана, сподели Сорита-Минар и изясни, че той ще бъде арестуван и разпитан незабавно, щом е допустимо.

Прокурорката добави, че автомобилът е бил претърсен, а районният вестник "Елзас " заяви, че сапьорите не са разкрили в него експлозив.

Esta noche en Colmar (noreste de Francia) un individuo chocó su auto contra una mezquita antes de comenzar a automutilarse. Fue internado en un psiquiátrico. pic.twitter.com/7vwwG7c46V
— Alejo Schapire (@aschapire) September 21, 2019
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР