Мъж са вряза умишлено снощи с автомобила си във входа

...
Мъж са вряза умишлено снощи с автомобила си във входа
Коментари Харесай

Мъж се вряза с колата си в джамия във френски град

Мъж са вряза съзнателно нощес с автомобила си във входа на Голямата джамия в град Колмар, Източна Франция, без да нарани различен с изключение на себе си и беше арестуван, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Мъж връхлетя с колата си входа на Голямата джамия малко преди 20 часа. Няма ранени с изключение на водача, заяви за Агенция Франс Прес префектурата на елзаския департамент О Рен, допълвайки, че е почнало следствие.

Прокурорката на Колмар Катрин Сорита-Минар сподели, че мъжът се е самонаранил с хладно оръжие и е закаран в болница, защото се нуждае от хирургическа намеса.

Той ще бъде прегледан от психиатър допустимо най-скоро, уточни прокурорката и означи, че съгласно първото й усещане той наподобява има душевен проблеми.

Очевидци настояват, че индивидът викал " Аллах е популярен " на арабски, само че тази информация не е доказана, сподели Сорита-Минар и изясни, че той ще бъде арестуван и разпитан незабавно, щом е допустимо.

Прокурорката сподели, че автомобилът е бил претърсен, а районният вестник " Елзас " заяви, че сапьорите не са разкрили в него експлозив. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР