Мъж с наднормено тегло, който се върнал за багажа си

...
Мъж с наднормено тегло, който се върнал за багажа си
Коментари Харесай

Многото жертви на Шереметиево - комбинация от пилотски грешки и егоизъм на пътници?

Мъж с наднормено тегло, който се върнал за багажа си макар ужаса на борда на горящия " Сухой Суперджет 100 ", се трансформира в главен обект на отвращение в Русия, написа в. " 24 часа ".
Мъжът се споделя Дмитрий Хлебушкин и се върнал, с цел да вземе раницата си, като има видеокадри по какъв начин се държи багажа си в ръце вътре в зала на летището. Освен Хлебушкин, има информация и за още пасажери, които вземали багажа си и бавели евакуацията, като първо се грижили за движимостите си, а не за стоящите към опашната част хора.
На процедура след 10-ти ред на самолета никой не е оживял. Хлебушкин е седял на място 10С. Припомняме, че от 78 души починаха 41.
За воин в Русия обаче се смята стюардесата Татяна Касаткина, която до последния миг избутвала на открито пасажери, с цел да ги избави.
Резултатите от следствието демонстрират няколко неточности на водачите, написа " Нюз ".ру. Смята се, че съществена роля за увеличаване на резултата от пожара са имали отвореният прозорец на кабината, както и работещите мотори след спешното кацане. При разпитите на водачите Денис Евдокимов и Максим Кузнецов станало ясно, че те са отворили предното стъкло на самолета и увеличената въздушна двигателна сила евентуално е довела до ускорение на горенето. Двигателите пък работели досега, когато били изгасени от пожарникарите. Ако се потвърди виновност на водачите, те може да получат до 7 години затвор, твърди уеб сайтът " Газета.ру ". Според следствието анализът на черните кутии, които бяха открити, ще отнеме към седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР