Мъж с е-тротинетка не спази дистанция и се блъсна в

...
Мъж с е-тротинетка не спази дистанция и се блъсна в
Коментари Харесай

Тротинеткаджия не спази дистанция, блъсна се в кола ВИДЕО

Мъж с е-тротинетка не съблюдава отдалеченост и се блъсна в кола. Това се случва в град Варна, на кръстовище.

Автомобилът пред него прави ляв завой, когато внезапно стопира, в този миг индивидът с тротинетката леко се удря в задната му част. Участниците в случая незабавно не престават по пътя си.

От споделено в обществената мрежа видео се вижда и случилото се. Според някои, лидерът на колата натиска спирачка, защото насрещнодвижещият се автомобил не е подал сигнализация, че ще прави ляв завой. Това значи, че маневрата, заради която мъжът на електрическото возило, не е умишлена. В същото време хората се питат още веднъж – какво прави той на пътното платно.

Така нарушителите стават двама.

„ Въпрос на време е да изневери шанса на този тип участници на пътното платно и тогава, както винаги ще се вземат ограничения, само че към този момент късно!

Преди да са “подскочили ” тротинеткаджиите - и в фамилията ми употребяваме ел. тротинетка и макар, че двамата със брачната половинка ми сме правоспособни водачи на МПС-та, сигурно не стъпваме на платното с такива. А, множеството нямат обикновени знания от ЗДП, и в 99% от случаите са в нарушаване (най-вече скорост) на по този начин наречената нормативна уредба за такива транспортни средства!, “ написа създателят на обявата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР