Мъж с бяла брада беше задържан по подозрение, че е

...
Мъж с бяла брада беше задържан по подозрение, че е
Коментари Харесай

Банков обирджия хвърля банкноти на улицата с възгласи Весела Коледа

Мъж с бяла брада беше арестуван по съмнение, че е ограбил банка в американския щат Колорадо и след това хвърлял във въздуха банкноти с възгласи " Весела Коледа " към минувачите, оповестиха полицията и локалните управляващи, представени от Ройтерс.

65-годишният Дейвид Уейн Оливър беше задържан в близкото кафене " Старбъкс ", откакто в понеделник следобяд ограби " Академи банк " в Колорадо Спрингс, по полицейски данни.

Полицията сподели, че обвиненият " заплашвал да употребява оръжие " и напуснал банката с неуточнена сума пари в брой.

Телевизионният канал КейКейТиВи (KKTV) заяви, че очевидецът Дион Паскал разказал по какъв начин Оливър излязъл от банката и хвърлял пари наляво и надясно.

Първо стартира да вади банкноти от чанта и да ги хвърля, а след това стартира да крещи " Весела Коледа ", споделя очевидецът.

Той сподели още, че минувачи събрали част от парите и ги върнали в банката, до момента в който Оливър отивал към " Старбъкс ", където седнал и наподобява почнал да чака полицията да го арестува.

Вестник " Денвър пост " цитира служител на реда, че към момента " хиляди долари " не са открити и уточни, че няма данни Оливър да е употребявал оръжие при обира.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР