Мъж, роден без ръце, се превърна в професионален шивач. Мадан

...
Мъж, роден без ръце, се превърна в професионален шивач. Мадан
Коментари Харесай

Мъж без ръце шие дрехи с краката си

Мъж, роден без ръце, се трансформира в професионален шивач.

Мадан Лал, на 45 година от Хариана в Индия, се е родил без ръце и се е страхувал, че в никакъв случай няма да може да получи обучение и няма да успее да изкарва прехраната си. Но, решен да проправи път в живота си, той не се предава нито за момент. Мадан открива един шивач, който е подготвен да го образова и в този момент изкарва прехраната си като професионален шивач на облекла, употребявайки краката си.

"Откакто съм се родил, се боря с живота. Когато отхвърлиха да ме одобряват в учебно заведение бях доста разочаровн и тогава взех решение да покажа на всички, че мога да реализира нещо. Семейството ми нямаше опция да ме образова, а държавното управление нямаше да ми помогне. Така че, трябваше да направя нещо с цел да оцелея в този живот.

Заминах за Фатехабад с цел да се обуча на шивачество. Първоначално учителят отхвърляше да ме одобри с думите: "Вие даже не разполагате с ръце? Как бихте създали шевовете?. Помолих го да ми даде късмет. Той се съгласи. След 10-15 дни той повярва в мен и стартира да споделя, че ще бъда доста сполучлив шивач.

След една година образование Мадан се завръща в родния си град, с цел да отвори собствен магазин.

"Хората споделяха „ Но той шие с краката си, ще съсипе облеклата “. Тогава лека по лека започнах да спечелвам доверието им и от ден на ден хора започнаха да идват при мен.

Мадан е шивач към този момент 22 години и е благополучен, че е сбъднал фантазията си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР