Мъж прояви непристойни действия в столичен парк.Савена предупреждава в социалната

...
Мъж прояви непристойни действия в столичен парк.Савена предупреждава в социалната
Коментари Харесай

Стопанин на куче ошамари жена в столичен парк

Мъж прояви непристойни дейности в столичен парк.

Савена предизвестява в обществената мрежа Facebook, че в парка " Света Троица " в София постоянно може да бъде засечен нападателен мъж, който разхожда кучето си - кремав лабрадор, отговарящ на името Лори. По думите на Савена мъжът протяга ръка на дами.

Жената споделя, че е разхождала кучето си в парка, когато е попаднала на нападателния мъж. Въпросната вечер мъжът също разхождал кучето си, само че не на мотив, а го бил пуснал свободно. Когато стигнали до поляната, където се оказало, че кучето на нападателния мъж се кани да се изходи, стопанинът на Лори се обърнал към Савена с думите:  " Дръпни се отсам да се изходи кучето ми ". Савена му отвърнала, че паркът и поляната не са негова благосъстоятелност, че да се разпорежда по този метод. Тогава мъжът станал нападателен и почнал да наскърбява дамата.

" Продължи пред нас и тъй като към този момент беше доста наоколо го попитах: " Сега накъде да вървим, че да не ви пречим? ". Онзи се обърна и стартира да наскърбява с мръсни думи и псувни, които няма да напиша тук, единствено ще кажа, че на никоя жена няма да й е прелестно да ги чуе. Още повече обиди като " мръсна наркоманка " няма за какво да лепи на хора, които въобще не познава. Отговорих му да споделя по този начин на сина на майка си ", написа Савена в мрежата. Именно тогова мъжът показал експанзия, обърнал се към Савена и я зашлевил няколко пъти.

" Кучето ми въобще не му реагира. И такива човеци разхождат кучетата си в парка ", написа още Савена и предизвестява:  " Внимавайте! ".

Людмила Колева написа в мненията под поста, че и двете страни не са се държали уместно. Това е довело до ескалацията.

Анжелина Червеняшка пък поучава ошамараната жена да не оставя случилото се без последици и да подаде сигнал до близкото районно ръководство.

" Подайте сигнал в 3-то. Имате бонус, че бихте го разпознала. Не оставайте случката без последици! Днес вие сте шамарасана, на следващия ден някоя ще е убита! ", написа Червеняшка.

" Много забавно общество сме. Отново насилника е почтен, а жертвата отговорна.... Така е, дамите би трябвало единствено да мълчим и козируваме, с цел да не ни отвартат някои `заслужен` пестник. На авторката на поста бих споделила, да подаде сигнал или да си откри някой мъж, да му отвърти на тоя `незаслужени` плесници ", разяснява Неви Валевска.

Снимката е илюстративна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР