Мъж прободе двама на кръстовище в София. Столични полицаи изясняват

...
Мъж прободе двама на кръстовище в София. Столични полицаи изясняват
Коментари Харесай

Мъж прободе двама на кръстовище в София

Мъж прободе двама на кръстовище в София . Столични служители на реда обясняват обстоятелства и условия към случая, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за постъпили в болнично заведение двама мъже на 42 и 45 години с прободни рани е бил получен в полицията малко след 18 часа довечера. По данни на потърпевшите, на кръстовището на булевардите " Никола Габровски " и " Г.М. Димитров " зародил скандал сред тях и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл пострадванията.

Потърпевшите сами се придвижили до болничното заведение, където са настанени за лекуване.

Двама мъже (на 42 година и 45 г.) са признати в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ " Св. Анна " - София АД откакто са били нападнати и намушкани с нож в столичния квартал " Дианабад ". Това оповестиха от болничното заведение.

Единият е намушкан в корема, а драгият в корема и рамото.

Към 21 ч. в Клиника по хирургия са завършили интервенциите на двамата мъже (45г. и 42 г.) намушкани с нож в столичния квартал " Дианабад ". И двамата са нормализирани и приети в болница в КАИЛ на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД.

При единият пациент порезната рана в региона на корема е била с дълбочина повече от 10 сантиметра. При другият пациент пострадването в региона на корема също е било съществено. И двамата са били с по-леки порезни рани в региона на раменете.

Столични служители на реда са подхванати дейности по издирването на причинителя. Работата по изясняване на обстоятелствата и събитията по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР