Мъж предизвика дебат, след като разкри как иска да кръсти

...
Мъж предизвика дебат, след като разкри как иска да кръсти
Коментари Харесай

`Искам да кръстя дъщеря си на моята бивша приятелка - тя заслужава честта`

Мъж провокира спор, откакто разкри по какъв начин желае да кръсти щерка си на някогашната си другарка, която умря. Той изясни по какъв начин се е срещал с Нанси в продължение на шест години и е бил " безусловно унищожен ", когато чул за гибелта й две години след края на връзката им.

Въпреки че не беше сантиментално привързан с Нанси, когато тя умря, той към момента поддържаше връзка с нея като другари. В Reddit 34-годишният сподели: „ Срещнах жена си към два месеца преди Нанси и аз да се разделим. Съпругата ми, на 31, и аз чакаме дете след 12 седмици.

“ Не знаем пола на бебето, само че започнахме да мислим за имена на бебета. Преди няколко вечери предлагахме имена. Имах другарка към шест години, преди да срещна сегашната си брачна половинка. За страдание тя умря и аз бях безусловно унищожен.

„ Все още е мъчително да си помисля за това и постоянно съм си представял да кръстя дете в нейна памет. Просто обичам самото име, Нанси. Когато направих предложение към жена ми, тя не изглеждаше впечатлена. Тя ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР