Мъж преби и ограби приятелката си в хотел в Лом,

...
Мъж преби и ограби приятелката си в хотел в Лом,
Коментари Харесай

Този див Северозапад! Мъж преби и ограби половинката си в хотел в Лом

Мъж преби и ограби приятелката си в хотел в Лом, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Случката е от през вчерашния ден. Около 9.30 часа в районното ръководство на Лом се явила 37-годишна жителка на столицата, живуща във Вълчедръм. Тя декларирала на дежурните, че предната вечер отседнала с приятеля си в хотел в Лом. На сутринта той ѝ нанесъл побой и лишил от дамската ѝ чанта сумата от 600 лвва и мобилен телефон "Samsung Galaxy S10+ ".
Местопроизшествието е посетено от чиновници на полицията в Лом, които направили оглед. Незабавно е образувана група, която подхванала оперативно-издирвателни мероприятия в границите на провеждащата се профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност.
В резултат на полицейските дейности по „ горещи” следи е открит 27-годишният другар на пострадалата от Лом, в който са открити всичките, декларирани от тъжителката пари, а телефонът бил открит при негов прочут. Младият мъж е арестуван за 24 часа в полицейския арест, като същият е направил признания. Вследствие на нанесения побой 37-годишната жена е със синини по тялото и е освидетелствана в МБАЛ - Лом.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР