Мъж помоли адвоката си да го „депортира“ в България, след

...
Мъж помоли адвоката си да го „депортира“ в България, след
Коментари Харесай

Нашенец чупи коли в Северна Ирландия, за да го депортират в България

Мъж помоли юриста си да го „ депортира “ в България, откакто няколко коли в Колерейн, Северна Ирландия, малко след освобождение от пандиза, написа Belfast Telegraph.

Борис Борисов (29 г.), който нямал непрекъснат адрес в Белфаст, се появи в белезници на подсъдимата пейка в Колерайнския магистратен съд, където той призна кражба и вандализъм на транспортни средства в града.

Окръжният арбитър Петър Кинг означи, че Борисов е "звезда " във Фейсбук страницата на града по отношение на ареста му след дълъг лист с произшествия в Колерейн в неделя, 17 ноември.

Подсъдимият се призна за отговорен по седем обвинявания, в това число пет за щурм на транспортни средства, както и за кражба с ключ за автомобил, а също по този начин на палто за 40 паунда и 4 паунда в брой.

Прокурорът съобщи, че на 17 ноември служителите на реда били натоварени със задачата да ревизират "Грейндж Роуд "в Колерейн след известия, че мъж е опитвал вратите на коли в региона. Подсъдимият е бил открит и е станало ясно, че в него има предмети, в това число ключове за автомобил, свързани с паркирано транспортно средство в близка алея.

Адвокатът на нашенеца Дервин Харви съобщи, че подсъдимият преди малко е бил освободен от пандиза предходния петък, родом е от България и няма семейство или родственици на локално равнище.

Адвокатът сподели, че Борисов е бил в Англия и по-късно е пристигнал в Северна Ирландия.

Адвокатът съобщи, че подсъдимият считал, че може да работи в бранша на сигурността, само че когато това не се случило, той почнал с дребните закононарушение и влезнал в пандиза за един месец.

Г-н Харви сподели: „ Той обезверено желае да се върне в България. Моли се да го депортираме по някакъв метод, само че това е отвън моя потенциал, отвън моята заплата “. Съдия Кинг добави: "... и моята ".

Г-н Харви сподели, че Борисов се е озовал на улицата без пари. Адвокатът съобщи, че той няма право на компенсации и няма по какъв начин да си обезпечи настаняване.

Съдия Кинг съобщи, че е ясно, че подсъдимият желае да се върне в България, само че добави: "Нямам механизъм, който да разпорежда това. " Чрез преводач той сподели на Борисов, че е пристигнал във Англия „ по лична воля “ и ще би трябвало да напусне „ по лична воля “.

Съдия Кинг сподели, че престъпното досие може да докара подсъдимия до вниманието на имиграционните, които "може да решат, че наличието ви във Англия към този момент не е добре пристигнало ".

Съдията съобщи, че Борисов е възобновил безобразията в границите на часове след освобождението си от зотвора и го осъди на още два месеца затвор за закононарушенията в Колерейн.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР