Мъж, помел жена на пътя в ломското село Ковачица, бе

...
Мъж, помел жена на пътя в ломското село Ковачица, бе
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Мъж помля жена в Ломско, вкара я в болница с опасност за живота

Мъж, помел жена на пътя в ломското село Ковачица, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews.
Инцидентът е станал на 11 септември предходната година, към 7.40 часа. 72-годишната Е.П. излязла от вкъщи си и тръгнала към центъра на селото, когато била блъсната от лек автомобил „ Опел Вектра “. Зад кормилото на колата бил Р.Р., който е гражданин на прилежащото село Станево. Той пътувал към работното си място в Лом, когато изгубил надзор върху ръководството. Мъжът карал с близо 70 км/ч в обитаемото място, където ограничаването е 50 км/ч. Заради високата скорост водачът не съумял да овладее „ Опел “-а, при което той се завъртял, излязъл от пътното платно и помел със задната си част бабата, която се движела по банкета.
На мястото пристигнали екипи на незабавна здравна помощ и полиция. Служителите на реда са създали проба с дрегер на водача. Уредът е отчел негативен резултат от издишания от него въздух.
Пострадалата бабичка била превозена в ломската болница „ Св.Николай Чудотворец “. След произшествието тя е била с заплаха за живота два месеца. При удара дамата получила голям брой фрактури и счупвания по цялото тяло, които затруднявали придвижванията й съвсем половин година.
След като лекуването на потърпевшата завършило, тя завела дело против водача. Магистратите от районния съд в Лом признали Р.Р. за отговорен по повдигнатите обвинявания, като му лишили шофьорската брошура за период от 6 месеца. На обвинения е наложена санкция в размер на 1500 лв., като също ще би трябвало да заплати направени разходи по делото, които възлизат на към 400 лв..
Решението предстои на облажване пред Окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР