Мъж подгони и обара жена в Пловдив. За това сигнализира

...
Мъж подгони и обара жена в Пловдив. За това сигнализира
Коментари Харесай

Мъж подгони и обара жена в Пловдив

Мъж подгони и обара жена в Пловдив. За това алармира пострадалата пред TrafficNews . Инцидентът е станал към 19:30 в глуха уличка на кв. „ Христо Смирненски “. Пловдивчанката се прибирала от работа към дома си.
Прочетете още
„ Вървях и слушах музика със слушалки, по тази причина не забелязах някой да ме приближава. Когато стигнах до входната врата на блока усетих удара “, споделя пострадалата, чиято идентичност ще запазим.

От фрагменти, запечатали момента, се вижда по какъв начин тя върви сама на единият тротоар, а на отсрещният се движи мъж. След като той я вижда, пресича и стартира да тича, с цел да я догони. След това протяга ръка към нея и я обарва.

„ Извиках от уплах, а той избяга и се скри зад блока. Не успах да видя добре лицето му, само че беше млад “, добавя тя. Извършителят е бил облечен в спортни облекла.



Пловдивчанката споделя, че няколко дни по-рано до момента в който майка ѝ се прибирали към същото жилище, била следвана от мъж със необичайно държание.

„ Сподели, че тръгнал да върви към нея и се усмихвал съмнително. Скоро по-късно на улицата се появил различен мъж, който очевидно го е подплашил, тъй като си тръгнал “, добавя дамата.

Припомняме, че това е следващият сигнал от преследвана или унизена по улиците жена, която получава тази седмица. Както към този момент ви съобщихме, няколко са случаите в региона на Кършияка, където мъж със подозрително държание заговаря, а след това подгонва дами, в случай че са самички.

До момента няма данни полицията да е правила инспекции по случая.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР