Мъж почина след жесток побой на улицата. Жертвата е 44-годишен

...
Мъж почина след жесток побой на улицата. Жертвата е 44-годишен
Коментари Харесай

Мъж почина след жесток побой в Петрич

Мъж умря след нечовечен побой на улицата. Жертвата е 44-годишен човек от Петрич. Миналата неделя той е станал обект на експанзия. Двама мъже са го пребили с боксове, оставяйки го в безпомощно положение. Самуил Кацарски е умрял през вчерашния ден, а стотици се събраха на бдение в негова памет за втора поредна вечер.

Мъжът е бил пребит в дребните часове на денонощието пред магазин за цигари и алкохол. След жестоки удари, той изпада в безпомощно положение.

„ Като пристигнах на мястото видях по какъв начин индивидът лежи, целият беше оцапан с кръв и трима души се бореха за живота му. Той беше в доста тежко положение. Аз пристигнах на помощ и помогнах на момчетата. Беше си глътнал езика”, сподели Христо Гецков, очевидец на случилото се.

Причините за багра не са ясни. Знае се обаче, че жертвата и нападателите не са се познавали. „ Има доста версии какво се е случило. Единственото, което знаем сигурно е, че е бил свиреп пребит. Вследствие на тежки удари в главата изпада в кома. Една седмица се бори за живота си”, сподели братът на умрелия.

Кацарски се е занимавал с магазин за цветя. В Петрич всички са го познавали.

„ Едва ли има човек в този град, който да каже нещо неприятно за него. Всички го свързваме единствено с хубави неща, с хубави моменти. Той създаваше, твореше. Никой не заслужава нещо подобно”, разяснява жена, живееща в града.

„ Вярваме в наказателната система на България. Надявам се да има справедливост”, сподели братът на умрелия.

Двамата нападатели са от Петрич - на 27 година и 24 година Първоначално им е повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета. След гибелта на Кацарски обвиняването евентуално ще бъде променено.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР