Мъж, пленен от прелестите на сервитьорка в хотел на Пампорово,

...
Мъж, пленен от прелестите на сервитьорка в хотел на Пампорово,
Коментари Харесай

Палава сервитьорка го поиска на задната седалка, заряза възбудения точно преди най-интересното

Мъж, покорен от прелестите на сервитьорка в хотел на Пампорово, обиколи правосъдните зали в Смолян, с цел да почисти името си за полово нахлуване. Дамата обвинила родопчанина в опит за обезчестяване, който бил подхванат в личния му автомобил. На две инстанции обаче магистратите не хванаха религия на обърканите изказвания на сервитьорката и потвърдиха постановлението на прокуратурата за преустановяване на наказателното произвеждане, оповестява "24 Родопи ", цитирайки осведомени със случая. М.К. и А.А. се познавали от към 7 години, защото двамата живеели в Чепеларе. 
Сервитьорката М.К. почнала да контактува с познатия си по телефона. Тя му обяснила, че се е разделила с предходния си другар и търсила нещо по-сериозно, стана ясно в хода на правосъдното дело против родопчанина. Една вечер се уговорили А.А. да я вземе от работа, откакто й изтече промяната в хотела. Той я попитал къде ще вървят, а М.К. му написала на вайбър " Ами някъде ще се скатаем с колата ". Малко преди среднощ А.А. дошъл и взел завършилата работа сервитьорка. С автомобила се насочили към село Стойките. На уместно място мъжът отбил и двамата се преместили на задната седалка. 
Започнали целувки, обятия и опипване. В един миг, полуголата М.К. поискала да слезе заради дребна потребност. А.А. я чакал в колата, а родопчанката се насочила към селото. Там тя подала сигнал на 112, че мъж я преследва за да я изнасили. Притеснен от забавянето й, А.А. излязъл от автомобила и почнал да вика приятелката си. След това той се обадил на незабавния център, обяснявайки, че дамата, с която пътувал, се е изгубила. Дошлите на място служители на реда разкрили дамата наоколо до магазин в селото - облечена с якето на мъжа, с ботуши, само че без панталон и долни дрехи. Тя разкрила пред униформените, че бил изработен по отношение на нея опит за обезчестяване от страна на дрогирания с канабис А.А., който даже я заплашил, акцентирайки й нож в колата.
Полицаите не разкрили нито хладно оръжие, нито дрога в автомобила. Направените проби не отчели никакви алкохолни или други упойващи субстанции в организма на мъжа. Наркотестът на дамата обаче разкрил съществуване на метамфетамин. Назначените медицински експертизи открили леки пострадвания в региона на гениталиите на дамата, които можели да бъдат от пръстите на А.А., само че и от половия акт, който дамата декларирала, че направила ден преди автомобилната интимна среща. Всички спорни показания накараха прокуратурата да откаже формиране на наказателно произвеждане, което бе доказано на две инстанции от съда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР