Мъж пълзеше по пода и молеше за медицинска помощ в

...
Мъж пълзеше по пода и молеше за медицинска помощ в
Коментари Харесай

Затворник пълзеше, докато молеше за медицинска помощ ден преди да умре: съдебен процес

Мъж пълзеше по пода и молеше за здравна помощ в проблематичен затвор в Минесота – единствено с цел да му бъде даден антиацид и да почине на идващия ден, съгласно по дело, заведено от фамилията му.

Шокиращо видео, оповестено от семейство Белами във вторник, демонстрира момента, в който пандизчията от пандиза на окръг Хенепин Лукас Белами, 41, изпълзява от килията си на ръце и колене и наподобява изкривен от болежка на 20 юли 2022 година

Белами остава на земята, до момента в който беседва с надзирател и медицински чиновник, където се твърди, че е „ молил за здравна помощ “, съгласно делото, заведено в Окръжния съд на Съединени американски щати в Минеаполис във вторник.

След това му е даден антиацид и е върнат назад в килията си, където е открит мъртъв на идващия ден заради перфорация на червата.

„ Това е повече от немарливост. Това е равнодушие “, сподели юристът Джеф Стормс пред CBS News. „ Това е да знаеш, че човек страда извънредно от съществени медицински потребности и не прави нищо, нищо за лекуване на тези съществени м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР