Мъж отнесе 100 лева глоба заради проява на хулиганство в

...
Мъж отнесе 100 лева глоба заради проява на хулиганство в
Коментари Харесай

Мъж размаха пистолет пред магазин заради липса на маски

Мъж отнесе 100 лв. санкция поради демонстрация на безчинство в Стамболийски. Екшънът се разиграл пред хранителен магазин на улица „ Въча”.

52-годишен посетил комерсиалния обект. Там били двама съграждани на мъжа, с които имал остарели спорове. Между тримата още веднъж зародил скандал, като 52-годишният почнал да наскърбява и заплашва съперниците си.

Двамата се доближили до мъжа, само че последният извадил револвер и им декларирал да не го приближават, защото са без маски. Заплашил ги да се оттеглен и да го оставят на мира. Междувременно пред магазина, очевидци на абсурда били и дребни деца.

Наложило се да бъде извикана полиция. На място униформени снели пояснения от двамата заплашвани мъже, както и от други очевидци. 52-годишният бил открит и арестуван в районното.

Пред униформените той разказал, че фактически е извадил револвер, а повода – провокация. Мъжът обаче отрекъл да е обиждал и заплашвал. Жителят на Стамболийски останал за 24 часа в ареста, а в това време му бил формиран акт по указа за битка с дребното безчинство.

Ден след случая 52-годишният бил изправен пред Районен съд за установяване размера на глобата. Той е бил санкциониран със 100 лв., а повода е чистото му правосъдно минало, заетостта му и признанията за виновност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР